Ooma
اضافه وزن در بارداری

داشتن تغذیه سالم و مناسب در بارداری یکی از مهمترین نکاتی است که باید در طول دوران بارداری مورد توجه و اهمیت قرار گیرد، وزن گیری مناسب در هنگام زایمان، باعث کاهش بسیاری از عوارض احتمالی میشود......

مصرف بيش از حد غذا در اين دوران مي تواند بجاي افزايش وزن مناسب دوران بارداري (16-11.5 كيلوگرم براي زنان معمولي است ) موجب افزايش وزني در حدود 20-25 کیلوگرم شود که می تواند موجب افزايش احتمال وزن بالاي تولد نوزاد، ظهور ديابت مادر در بارداري و چاق ماندن پس از بارداري شود . جهت احتراز از چاقي مفرط در بارداري ، لازمست در عين اينكه مادر جهت آرام كردن حس گرسنگي غذا مي خورد، ولي غذاي مصرفي بصورتي انتخاب شود تا انرژي دريافتي كم باشد .

بايد  مادر آگاهي  داشته باشد كه افزايش وزن خيلي كم يا خيلي زياد مي تواند براي كودك او خطرناك و منجر به بیماری های مختلف دوران بارداری شود و مادر چاق به دشواري مي تواند به زيبايي قبلي خود برگردد. لذا لازمست رژيم مادر در معرض اضافه وزن زياد، داراي كربوئيدرات و چربي كم و پروتئين بالا باشد. همچنين رژيم،  حاو ي فيبر زياد و بدون مواد محر ك باشد .

براي طبخ غذاهاي گوشتي نيز از روش كباب كردن، بخارپز كردن يا آب پز كردن استفاده شود . پوست مرغ و چربي گوشت نبايد مصرف گردند . آبي كه هنگام كباب كردن از گوشت مي چكد بسيار چرب است و بهتر است مصرف نشود . شير و ماست بهتر است كم چرب و سالاد بدون سس چرب باشد. سبزي را نبايد سرخ كرد و از مصرف نوشابه، قند، مربا و شيريني هم خودداري شود.

این مطلب به ویرایش و تأیید علمی رسیده است، ایشان جمعی از متخصصین در رشته های زنان و زایمان، مامایی، داروسازی، تغذیه و روانشناسی هستند که همراه اوما در ارائه مطالب علمی و مفید می باشند.

امتیاز مطلب: 95% 95