فرض کنید نوزاد شما در کل روز گریه می کند و او را پیش دکتر برده و چک آپ کامل انجام داده اید و کودک سالم است اما باز در طول روز گریه می کند. این گریه کاملا طبیعی است. گریه نوزاد بیمار مشخص است و با گریه ناشی از گرسنگی و یا بیخوابی متفاوت خواهد بود. اگر گریه نوزاد شما با همیشه متفاوت بود و بنظر آرام نمی رسد. دکتر او را باخبر سازید.
براساس تحقیقات انجام شده گریه کودک از یک منحنی گریه پیروی می کند که در مقاطع زمانی متفاوت خواهد بود. گریه در 2 تا 3 هفتگی نوزاد افزایش می یابد و در 6 تا 8 هفته به اوج می رسد و سپس کم کم کاهش یافته و کمترین مقدار آن در 4 ماهگی خواهد بود. نوزادان معمولا در ابتدای صبح و نزدیکای عصر بیشترین میزان گریه را دارند که انرژی خود را به یک باره تخلیه می کنند.
کودکانی که گریه غیر قابل کنترل دارند معمولا از کولیک رنج می برند. اگر کودک شما بزرگتر از 5 ماه است و 3 روز پیوسته و به مدت 3 ساعت در طول روز گریه می کند و این گریه تا 3 هفته طول کشید، کودک شما مستعد ابتلا به کولیک است.
کولیک بیماری نیست و حتی در دراز مدت نیز به کودک شما آسیب نمی زند اما برای خود کودک و والدینش آزار دهنده خواهد بود.درباره کولیک نوزاد خود بیشتر بدانید.
تذکر: هنگام گریه کردن نوزاد او را بشدت تکان ندهید، تکان دادن باعث آسیب رساندن به مغز کودک میشود