با اینکه پدر و مادر شدن و فرزند دار شدن به خودی خود تجربه بسیار شیرین و لذت بخشی است، برخی از والدین روی جنسیت فرزندشان حساس هستند. مثلا در بعضی مواقع پدرو مادرها پسر را بیشتر از دختر یا بالعکس دوست دارند و یا حتی میزان علاقه زن و مرد به جنسیت پسر و دختر متفاوت است. بعضی اوقات نیز یک خانواده دارای چند دختر هستند و دلشان پسر می خواهد یا دارای چند پسر هستند و دلشان دختر می خواهد.
به همین دلیل در این مقاله می خواهیم به شما روش هایی را آموزش دهیم که با انجام آن ها بتوانید احتمال داشتن فرزند پسر را افزایش دهید.
کدام یک از والدین در تعیین جنسیت فرزند نقش دارند؟
جالب است بدانید علاوه بر مادران، نقش پدران در تعیین جنسیت نیز قابل توجه است. میزان قوی بودن اسپرم ها و همچنین تعداد اسپرم ها در هر بار رابطه در تشکیل نطفه پسر بسیار اهمیت دارد. با انجام آزمایشات مشخصی با مشورت پزشک قبل از اقدام به بارداری می توانید احتمال تشکیل نطفه پسر را بسنجید. موارد بسیاری می تواند باعث ضعیف شدن اسپرم ها در مردان شود که مهم ترین آن ها عبارتند از:
- استعمال دخانیات
- کمبود ویتامین C
- کمبود اسید فولیک
از طرف مادر نیز وجود محیط قلیایی واژن در حین انجام لقاح می تواند در تشکیل نطفه جنسیت پسر اثر داشته باشد.
زوج ها برای داشتن فرزند پسر باید چه کارهایی قبل از بارداری انجام دهند؟
1- خانم ها از 2 الی 3 ماه قبل از اقدام برای بارداری (یعنی 2 پریود قبل از تاریخ اقدام برای حاملگی) باید مصرف غذاهای پر پتاسیم و پر سدیم را افزایش دهند. غذاهایی که دارای این مواد معدنی هستند عبارتند از :
- موز
- خرما
- طالبی
- پرتقال
- چغندر
- هلو
- گوجه فرنگی
- هویج
- کشمش
- بطور کلی میوه ها و سبزیجات (غیر از سبزیجات رژیم دختر زایی)
- حبوبات
- هل و زغفران
- دانه های روغنی
- کره
- گوشت قرمز
- سیب زمینی پخته برنج
- تخم مرغ
- غذاهای نمکی
- غذاهای دریایی
- جگر گوساله
هشدار مهم: این رژیم ها نباید بیشتر از 6 ماه طول بکشد. اگر خانمی سابقه بیماری های کلیوی، فشارخون، و ... داشته باشد، باید پیش از اقدام به رژیم های دختر/ پسرزایی با متخصص تغذیه مشورت کند.
2- از 3 ماه قبل از بارداری، آقایان باید روزانه یک قرص فولیک اسید و ویتامین C استفاده کرده و در صورت مصرف دخانیات در این مدت آن را کنار بگذارند.
3- برای پسر دار شدن محیط واژن در حين لقاح باید قلیائی باشد. بنابراين بهترین زمان برای پسردار شدن، نزدیکی در روز تخمک گذاری است. دخول باید عمیق باشد و زن به ارگاسم برسد. همچنین بهتر است خانم ها پیش از لقاح، از محلول جوش شیرین رقیق شده با آب برای شستشوی واژن استفاده کنند . جوش شیرین خاصیت قلیایی دارد و محیط واژن را بیشتر قلیایی می کند.
نکته: بطور کلی مادرانی که قبل از بارداری در رژیم غذایی خود، صبحانه مفصل تر و غنی از غلات میل می کنند و رژیم پر کالری دارند، احتمال پسر بودن نوزادشان بیشتر است.
چگونه می توان به طور طبیعی پسردار شد؟
نکات زیر به شما کمک می کند که بصورت طبیعی در هنگام لقاح، نطفه جنسیت پسر تشکیل شود!
1. آگاهی از موقعیت های جنسی
به طور کلی شناخت بهترین پوزیشن برای باردار شدن به شما در تعیین جنسیت فرزندتان کمک می کند. زیرا طبق تحقیقات انجام شده، محققان به این نتیجه رسیده اند که هر چه میزان نفوذ در نزدیکی عمیق تر باشد احتمال تشکیل نطفه پسر بیشتر است. برای تشکیل نطفه پسر باید اسپرم فاصله کمتری را برای رسیدن به تخمک طی کند. از آنجایی که کروموزوم Y ضعیف است و طول عمر کوتاه تری دارد (کرومزومی که نطفه پسر را تشکیل می دهد) نفوذ عمیق تر احتمال جفت شدن کروموزوم Y با تخمک را افزایش می دهد. بهترین موقعیت های جنسی برای تشکیل نطفه پسر شامل حالت سگی، ایستاده و آغوشی است.
2. آگاهی از زمان تخمک گذاری
با تعیین زمان تخمک گذاری بعد از پریود ،تشکیل نطفه پسر راحت تر می شود. اگر پریودتان منظم است و دقیقا می توانید زمان تخمک گذاری را مشخص کنید، بهترین زمان برای نزدیکی 24 ساعت قبل از تخمک گذاری است. در این زمان به دلیل خاصیت قلیایی بیشتر واژن و وجود محیط لغزنده، کروموزم Y راحت تر به تخمک رسیده و نطفه پسر تشکیل می شود. برای تشخیص دقیق روز تخمک گذاری می توانید از کیت تخمک گذاری برای پسردار شدن نیز استفاده کنید. این کیت مانند بی بی چک است که باید از روز نهم سیکل پریودی استفاده شود و در نهایت دو خط پررنگ میشود و روز تخمک گذاری را مشخص می کند.
3- به ارگاسم رسیدن زن
زمانی که در رابطه جنسی زن به ارگاسم می رسد باعث می شود محیط واژن او بیشتر خاصیت قلیایی داشته باشد و در نتیجه امکان پسردار شدن بیشتر می شود.
4- قلیایی شدن رحم
کروموزوم x در محیط اسیدی بیشتر زنده است و کروموزوم Y (پسرزا) درمحیط قلیایی. از این رو، با افزایش میزان خاصیت قلیایی واژن، می توانید شانس پسردار شدن را افزایش دهید. خاصیت قلیایی واژن با تغییر رژیم غذایی و مصرف غذاهای حاوی مقادیر بالای سدیم و پتاسیم افزایش پیدا می کند.
5. پوشیدن لباس های آزاد توسط آقایان
اگر مرد عادت به پوشیدن لباس های زیر تنگ داشته باشد باعث می شود میزان و سرعت تولید اسپرم کاهش پیدا کند. در نتیجه روند بارداری دچار اختلال شده و احتمال داشتن فرزند پسر نیز کم می شود.
6. داشتن رژیم غذایی مناسب
باید برروی برنامه غذایی روزانه خود تمرکز کنید و کمتر از مواد غذایی اسیدی استفاده کنید. اگر میزان اسیدیته بیش از حد بالا باشد، اسپرم پسر نمی تواند برای مدت زمان طولانی زنده بماند. در رژیم غذایی برای پسردار شدن باید نکات زیر را عمل کنید:
- از خوردن غذاهای تند اجتناب کنید.
- از خوردن غذاهای لبنی مثل پنیر، شیر و ماست اجتناب کنید.
- سعی کنید غذاهای پر پتاسیم شامل سیب زمینی، موز، اسفناج و کلم بروکلی بخورید.
نکته: محققان نتیجه گرفتند مصرف مکمل های گل پامچال باعث افزایش شانس بارداری پسر می شود.
7. افزایش تعداد اسپرم
طبق روش Shettles مردان باید برای افزایش تعداد اسپرم قوی و در نتیجه افزایش شانس پسردار شدن موارد زیر را رعایت کنند:
- ترک سیگار و الکل: مصرف دخانیات به شدت میزان تولید اسپرم را کاهش می دهد.
- ترک مواد مخدر مثل ماری جوانا، کوکائین و ...
- عدم استفاده از داروهای شیمی درمانی: این داروها می توانند در حدی میزان اسپرم را کاهش دهند که فرد را دچار ناباروری کنند.
8. نوشیدن قهوه (فقط برای مردان)
همسر خود را تشویق کنید مقدار بیشتری قهوه بنوشد. زیرا مواد موجود در قهوه باعث افزایش احتمال بارداری پسر می شوند. در واقع قهوه "انرژی" اضافی به اسپرم Y می دهد و به آن کمک می کند که به راحتی به تخمک برسد. علاوه بر این، اسپرم Y سریعتر حرکت می کند و کمتر با ترشحات اسیدی دهانه رحم مواجه می شود.
حرف آخر
داشتن فرزند، چه پسر و چه دختر شیرین است. بهتر است خیلی روی موضوع جنسیت حساسیت به خرج ندهیم و بیشتر به دنبال روش های افزایش سلامت مادر و جنین باشیم.
Anita Sadaty. Choosing the Sex of Your Baby: Facts & Myths.Updated on December 12, 2019