- از قرار گرفتن در محيط هايي كه دخانيات مـصرف مـي كننـد و يـا احتمال سرايت بيماريهاي واگير و مـسري ماننـد سـرخجه و آبلـه مرغان و . . . وجود دارد خودداري نماييد.
- بدون مشورت با پزشك واكسيناسيون انجام نشود . زنان باردار غيـر ايمن جهت تزريق واكسن كزاز به مراكز بهداشتي و درماني مراجعـه نمايند.
- اگر به دليل بيماري يا هر مشكلي از داروي خاصي استفاده مي كنيد حتماً پزشك خود را در جريان بيماري زمينـه اي و داروي مـصرفي قرار دهيد. به ياد داشته باشيد كه تنهـا در صـورت تأييـد پزشـك مسئول مراقبت هاي دوران بارداري مي توانيد از دارو يا مكمل هاي غذايي استفاده نماييد.
- جهت پيشگيري از نقايص مادرزادي لوله عصبي جنين، مصرف اسيد فوليك روزانه 400 ميكروگرم، سه مـاه قبـل از بـارداري و در طـي بارداري توصيه مي شود. همچنين مصرف قرص آهن در پيشگيري از كم خوني از ماه چهارم بارداري توصيه مي گردد.
- آنچه در تغذيه بارداري اهميت دارد رعايت تنوع، تعـادل و انـدازه در برنامـه غذايي روزانه است. يك خانم باردار بايد از همه گروههاي غذ ايي نان و غلات، ميوه و سبزي، گوشت و تخم مرغ، حبوبات و مغزها، شير و لبنيات به ميـزان مناسب استفاده نمايد. مصرف شيريني، چربي، روغن، كره، شكلات و شكر به حداقل ميزان ممكن توصيه مي شود.
این مطلب به ویرایش و تأیید علمی هیئت تحریریه اوما رسیده است، ایشان جمعی از متخصصین در رشته های زنان و زایمان، مامایی، داروسازی، تغذیه و روانشناسی هستند که همراه اوما در ارائه مطالب علمی و مفید می باشند.
امتیاز مطلب: 100%
100