Ooma
پروتز سینه و بارداری

این غیرمعمول نیست که زنان متوجه شوند که پری سینه هایشان پس از زایمان، کاهش وزن قابل توجه یا صرفاً به دلیل روند طبیعی پیری از بین می‌رود. تعداد فزاینده ای از زنان جراحی لیفت سینه را برای بازگرداندن پری طبیعی به سینه های خود و احساس اعتماد دوباره به بدن خود انتخاب می‌کنند. لطفاً توجه داشته باشید که این فقط یک راهنمای کلی است و همیشه باید در مورد شرایط شخصی خود با یک متخصص پزشکی مشورت کنید. برای کمک به شما در تصمیم گیری، ما برخی از متداول‌ ترین سوالاتی که در مورد کاشت سینه و بارداری پرسیده می‌شود را در این مقاله بررسی کرده ایم.

آیا پروتز سینه باعث اختلال در بارداری می شود؟

قابل درک است، زنانی که باردار هستند (یا در حال تلاش برای بچه دار شدن) هستند، نگران اثرات بالقوه پروتز سینه بر بدن خود و سلامت فرزند داخل رحم خود هستند. به گفته دکتر وحید حریری، جراح پستان و فلوشیپ جراحی زیبایی، پروتز سینه تاثیری بر بارداری ندارد. آنهایی که پروتز دارند می‌توانند باردار شوند و با خیال راحت بچه به دنیا بیاورند.

بعد از پروتز سینه می توان باردار شد؟

زنانی که پروتز سینه دارند به طور قابل درک می‌خواهند بدانند که آیا قبل از باردار شدن نیاز به برداشتن آن دارند یا خیر. در حال حاضر هیچ توصیه پزشکی مبنی بر اینکه پروتز سینه باید قبل از بارداری برداشته شود وجود ندارد. با این حال، اگر با برداشتن آنها احساس راحتی بیشتری می‌کنید، این کار باید قبل از بارداری انجام شود. لطفا توجه داشته باشید که اگر در حال حاضر باردار هستید، هیچ نوع جراحی پلاستیک توصیه نمی‌شود.

بعد از پروتز سینه می توان باردار شد؟

ا ین به دلیل خطرات بیهوشی و عوارض احتمالی پس از بهبودی (مانند عفونت یا لخته شدن خون) است. بی خطرترین کار این است که ایمپلنت های سینه خود را بعد از بارداری یا حداقل شش ماه بعد از زایمان درآورید. حتی با رشد و تغییر بافت سینه با افزایش سطح پروژسترون و استروژن در دوران بارداری پروتزها تحت تاثیر قرار نمی‌گیرند. ایمپلنت‌ های سینه به گونه‌ ای طراحی شده‌اند که در برابر باد کردن، پارگی و نشت مقاوم باشند. فشار ناشی از رشد بافت سینه بعید است که باعث پارگی و تغییر شکل ایمپلنت شود.

آیا می توان با پروتز سینه شیر داد؟

این سوال که آیا بعد از پروتز سينه مي توان شير داد ممکن است به ذهن کسانی خیلی از افراد که کاندید این جراحی هستند برسد. در حالی که برخی از زنان ممکن است مشکلاتی را تجربه کنند، اکثریت قریب به اتفاق متوجه خواهند شد که پروتزها بر توانایی آنها برای شیر دادن تأثیر نمی‌گذارد. این به این دلیل است که پروتز ها در زیر غده سینه قرار می‌گیرند، بنابراین مجاری شیر را مختل نمی‌کنند. با این حال، برخی از پروتزها از طریق نوک پستان و آرئول وارد می‌شوند که می تواند به مجاری آسیب برساند و احتمالاً باعث کاهش شیر می‌شود. روش‌ های دیگر مانند گذاشتن پروتز در زیر سینه یا زیر بغل نباید هیچ تاثیری بر توانایی زن برای شیر دادن داشته باشد. بنابراین مهم است که در مورد روش‌های مختلف کاشت پروتز سینه در صورتی که بچه دار نشده‌اید، یا اگر مادر هستید و به فکر گسترش خانواده خود هستید، صحبت کنید.

آیا بارداری بعد از پروتز سینه عوارض دارد؟

به طور کلی، بهتر است قبل از باردار شدن، پس از عمل جراحی به طور کامل بهبود پیدا کنید. با این حال، حدود 6 تا 8 هفته طول می‌کشد تا به طور کامل پس از جراحی بهبود یابد و از زمان لقاح تا زایمان 9 ماه طول می‌کشد. بنابراین بعید است که جراحی در بارداری تداخل داشته باشد مگر اینکه در دوران بارداری جراحی انجام دهید. با این حال، اگر 3 تا 6 ماه بعد از عمل جراحی صبر کنید تا باردار شوید، به سینه‌ های شما اجازه می‌دهد تا تغییرات مرتبط با بارداری را بهتر تحمل کنند.

اگر بلافاصله پس از جراحی باردار شدید، به جراح و متخصص زنان و زایمان خود اطلاع دهید تا بتوانند شما را تحت نظر داشته باشند و خطرات عوارض را به حداقل برسانند. همچنین مهم است که بدانید شیر دادن با شیر مادر بی خطر است - اگر می‌توانید این کار را انجام دهید. منبع معتبر CDCTهیچ گزارشی مبنی بر نگرانی های سلامتی در نوزادان والدین با ایمپلنت های سیلیکونی پیدا نکرده است، اگرچه تحقیقات تا حدودی محدود است. با توجه به منبع معتبر FDAT، همچنین هیچ مدرکی دال بر افزایش خطر عوارض زایمان در نوزادانی که از والدینی با پروتز سینه متولد می‌شوند وجود ندارد.

آیا بارداری بر پروتز سینه تاثیر می گذارد؟

هر بدن منحصر به فرد است و ممکن است تغییرات مشخصی را تجربه کند. در دوران بارداری، بافت سینه و پوست ممکن است تغییر کند، شل یا سفت تر شود. این می‌تواند صرف نظر از وجود یا عدم وجود پروتز رخ دهد. برای کاهش این اثر، به زنان توصیه می‌شود که سبک زندگی سالمی داشته باشند و از افزایش وزن بیش از حد خودداری کنند. این می‌تواند به به حداقل رساندن کشش بافت سینه کمک کند و به طور بالقوه پتوز یا افتادگی سینه پس از بارداری را محدود کند. ضروری است که در مورد این موضوع به روز باشید و با پزشک خود در مورد خطرات احتمالی پروتز سینه در دوران بارداری صحبت کنید.

بارداری بر پروتز سینه تاثیر می گذارد؟ 

بهترین سن برای انجام پروتز سینه چیست؟

اگرچه زنان بین 18 تا 70 سال به طور مرتب این نوع جراحی را انجام می دهند، اما همه آنها اثرات مشابهی را تجربه نمی‌کنند. در واقع، برای بهترین نتیجه، باید سعی کنید در زمانی که بین 18 تا 50 سال هستید، ایمپلنت سینه خود را قرار دهید.

جمع بندی

از آنجایی که هر بارداری از فردی به فرد دیگر و از بارداری به بارداری دیگر متفاوت است، پیش بینی اینکه بارداری دقیقاً چگونه بر ظاهر پروتز سینه تأثیر می‌گذارد دشوار است. با این حال اولا باردار شدن، زایمان و شیردهی با پروتز سینه کاملاً ممکن است و همگی برای نوزاد و مادر کاملاً بی خطر هستند. ثانیاً، اگر تغییراتی رخ دهد که ظاهر زیبایی سینه ها یا پروتزها را تحت تأثیر قرار دهد، پس از شیردهی و در اولین فرصت ممکن به سرعت قابل اصلاح هستند.

 

امتیاز مطلب: 100% 100