خیلی از خانم ها به دلیل اینکه از سایز سینه های خود راضی نیستند به سراغ جراحی پروتز سینه می روند! این راهکار علمی و عملی، می تواند به شما در افزایش سایز سینه کمک کند، اما عوارض این نوع جراحی برای مراجعه کننده چیست؟ چه پیش اقداماتی لازم است انجام شود تا فرد آمادگی لازم را برای عمل جراحی بدست آورد؟ چه سؤالات متداولی در این رابطه وجود دارد که خوب است از آن ها اطلاع داشته باشید؟
به زبان ساده، عمل پروتز سینه نوعی جراحی است که هدف اصلی آن افزایش حجم سینه و ایجاد یک تغییر در شکل، اندازه و بافت آن است. جراح و کسی که قصد دارد عمل را انجام دهد، معمولاً با کمک سیلیکون، سلاین و یا دیگر ایمپلنت هایی که امکان قرار گیری در زیر عضلات سینه را دارند، باعث افزایش سایز سینه یا تغییر شکل آن می شوند.
معمولاً این موادی که در داخل بدن انسان برای افزایش سایز سینه قرار می گیرد، بین 7 تا 12 سال، می توانند عمر کنند. شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید سالانه هزاران عمل جراحی پروتز سینه فقط در آمریکا صورت می گیرد!
در این مقاله سعی می کنیم با اشاره کامل به پروتز سینه و همه مسائل مرتبط به آن، اطلاعات مفیدی در رابطه با این عمل در اختیار شما قرار دهیم!
چرا مردم عمل پروتز سینه می کنند؟
هر کسی که به دنبال عمل پروتز سینه است، می تواند به دنبال یکی از اهداف زیر باشد:
- بزرگ کردن حجم سینه (معمولاً افرادی که سینه های طبیعی و کوچکی دارند، با این هدف عمل پروتز سینه را انجام می دهند!)
- بازیافت شکل قبلی سینه (خانم هایی که حامله می شوند و یا وزن زیادی را از دست می دهند، برای بازیافتن شکل سینه خود معمولاً به این عمل روی می آورند.)
- ایجاد تقارن سینه (علت های زیادی وجود دارند که می تواند تقارن سینه را از بین ببرند. عمل پروتز سینه می تواند به بازیافتن شکل تقارن سینه کمک کند.)
بهتر است به این موضوع توجه داشته باشید که عمل های جراحی پلاستیک که در دنیا وجود دارند، می توانند یکی از دو هدف بازیابی یا زیبایی را به دنبال داشته باشند. افرادی که بعد از دست دادن شکل اولیه سینه خود به دلیل شیر دهی، زایمان و ... می خواهند بازیابی شکل قبلی سینه خود را انجام دهند، می توانند به دنبال این هدف باشند.
در نقطه مقابل این دسته از افراد، کسانی وجود دارد که هیچ مشکلی در شکل ظاهری سینه های خود ندارند؛ اما برای افزایش سایز سینه اقدام به جراحی می کنند. این دسته از عمل های جراحی پلاستیک در بخش زیبایی قرار می گیرند.
افراد زیادی که این جراحی را انجام می دهند، بعد از عمل اعلام کرده اند که اعتماد به نفس بسیار بیشتری را نسبت به گذشته پیدا کرده اند و حس بهتری به بدن خود دارند.
پروتز سینه از چه مواد اولیه ای تشکیل شده است؟
پروتزهایی این که روزها در عمل های جراحی پلاستیک مورد استفاده قرار می گیرند، معمولاً از سه جنس زیر تشکیل شده اند:
ایمپلنت سلاین یا نمکی
این ماده تشکیل دهنده پروتز سینه می تواند با برش های کوچک، هزینه کم و نیاز به بررسی کمتر در بدن ما قرار بگیرد؛ اما می تواند ریسک چین خوردگی، قابل لمس شدن، غیر طبیعی بودن در هنگام لمس، تأثیر زیاد روی بافت سینه و احتمال ترکیدگی و نشت محلول را به همراه داشته باشد!
ایمپلنت سیلیکونی پر شده با ژل
ماده دیگری که در عمل پروتز سینه می تواند به عنوان ماده اصلی قرار بگیرد، ایمپلنت سیلیکونی است که احتمال چین خوردگی و لمس کمتری را نسبت به ایمپلنت سلاین داشته، خطر خالی شدن خود به خودی آن اصلاً وجود ندارد و می تواند مانند یک سینه طبیعی در هنگام لمس به نظر برسد؛ اما این ماده دارای معایبی هم است مانند نیاز به مانیتورینگ و بررسی بیشتر توسط جراح، پارگی بدون علامت و هزینه نسبتاً زیادتر.
ایمپلنت کامپوزیتی جایگزین
این ایمپلنت این روزها استفاده بسیار کمتری داشته و معمولاً کابردهای بسیار خاصی دارند که باعث می شود استفاده از آن ها به شدت محدود باشد.
چه اقداماتی را باید قبل از عمل انجام دهید؟
کسی که قصد دارد عمل جراحی شما را انجام دهد، باید به صورت کامل در رابطه با این عمل، مضرات، معایب و مزایای آن با شما صحبت کند. شما با افزایش آگاهی خود در این رابطه می توانید تصمیمات بهتری را قبل و بعد از عمل بگیرید.
گاهی اوقات در جلسات مشاوره که برای انجام عمل جراحی پروتز سینه انجام می شود، سابقه بیماری فرد بررسی می شود تا اندازه مشخص و دقیقی برای پروتزی که قرار است در زیر عضلات سینه قرار بگیرد، وجود داشته باشد.
اگر دچار چاقی مفرط هستید و یا قصد دارید که باردار شوید، انجام این عمل را باید به تعویق بیندازید.
باید و نبایدهای بعد از عمل جراحی پروتز سینه
وقتی داروی بیهوشی اثرش محو می شود، درد به سراغ مراجعه کننده می رود و اینجاست که انواع داروهای مسکن تجویز می شوند. معمولاً 6 هفته طول می کشد که اثرات بخیه های جذبی از بین بروند.
دقت کنید که وظیفه اصلی جراح شماست که با شما در مورد زمان مراجعه بعدی برای معاینه، چگونگی مراقبت های پس از عمل زمان بندی و مقداری که باید از داروها و مسکن ها استفاده کنید، شرایط و علائمی که خطرناک هستند و در صورت بروز آن ها باید سریعاً به پزشک مراجعه کنید و ... را در میان بگذارد.
رابطه جراحی پروتز سینه و سرطان سینه!
افراد زیادی هستند که در مورد این موضوع شنیده اند که سرطان سینه، رابطه مستقیمی با عمل جراحی این ناحیه از بدن دارد! این شایعه هیچ پایه و اساس علمی نداشته و در هیچ جایگاه معتبری به رسمیت شناخته نشده است.
این دست از شایعات در همه جای علوم پزشکی به وفور یافت می شود. به عنوان یک انسان در قرن 21 شما باید در رابطه با این موضوعات اطلاعات کافی داشته باشید تا با خواندن چند مطلب در شبکه های اجتماعی یا چند مطلب زرد در سایت های غیر علمی، دچار شک و تردید نشوید.
بر اساس باور دکتر برنا فرازمند، جامعه امروز باید آگاه شود! عدم وجود آگاهی و آموزش های کافی، می تواند مشکلات زیادی را برای انسان به همراه داشته باشد. دکتر برنا فرازمند با تأسیس سایت drfarazmand.com بروز و معتبر در رابطه با انواع بیماری های جسمی به شما کمک می کند که اطلاعات خود را در این حوزه ها کاملا بروز نگهدارید.
نظر شما در مورد سرطان سینه چیست؟ آیا به نظر شما ارتباطی بین عمل جراحی پروتز سینه و این نوع سرطان وجود دارد؟ نظرات خود را در بخش مربوطه با ما به اشتراک بگذارید.