Ooma
قطره آهن و سیاه شدن دندانها: توهم یا واقعیت

❣مصرف قطره آهن در کودکان تنها موجب تغییر رنگ دندان‌ها شده و پوسیدگی دندان‌ها از عوارض آن نمی‌باشد. ذخیره آهن بدن شیرخواران در ۶ ماه اول زندگیشان به پایان می‌رسد و لازم است کودک برای رشد و تکامل مناسب از ۶ ماهگی تا ۲ سالگی مکمل آهن دریافت کند. کمبود آهن با مشکلات رفتاری و هوشی و حرکتی در کودکان مرتبط است. شواهد علمی نشان می‌دهد که قطره آهن فی‌نفسه موجب پوسیدگی دندان نمی‌‌شود. قطره آهن حاوی یونی رنگی است که می‌تواند در بزاق حل شود و با رسوب و جذب سطحی روی دندان باعث ایجاد رنگ قهوه‌ای یا سیاه در دندان شود. باور غلطی وجود دارد که مردم فکر می‌کنند رنگ اهن با سیاهی ناشی از خرابی دندان یکی است. این رنگ را می‌توان با دستمال پاک کرد و بعد از 2سالگی با مسواک زدن از بین می‌رود.

 آیا استفاده از پستونک عوارضی هم دارد؟
❣استفاده از پستانک یکی از دلایل بیماری در کودکان است که باعث لاغر شدن کودک، اسهال، قارچ، بیماری‌های روده و گوارشی و... میشود. پستانک خوردن کودک مانند بیل زدن بیهوده ما می‌ماند، زیرا تنها راه ارتباط کودک با محیط پیرامون از راه دهان است. زمانیکه کودک میک می‌زند در واقع تمام انرژی بدن خود را مصرف می‌کند که اگر سینه مادر باشد شیر که همه نیازهای او را در بردارد به دست می‌آورد اما پستانک به دلیل کالری که کودک از دست می‌دهد باعث لاغر شدن وی می‌شود.

این مطلب به ویرایش و تأیید علمی رسیده است، ایشان جمعی از متخصصین در رشته های زنان و زایمان، مامایی، داروسازی، تغذیه و روانشناسی هستند که همراه اوما در ارائه مطالب علمی و مفید می باشند.

امتیاز مطلب: 100% 100