Ooma
بالاخره ماءالشعیر  بخوریم یا نه؟

یکی از سوالات افراد هنگام رژیم گرفتن این است که ماء الشعیر می توانیم بخوریم یا نه؟ میگن ماء الشعیر ضرر نداره و خاصیت هم داره؟ لاغر میکند؟ برای کلیه مفیده؟ آیا درسته ؟

ترکیبات ماء الشعیر

ماءالشعیر دارای چند نوع ترکیب مختلف از جمله ساکارز، گلوکز، مالتوز و ویتامین C، ویتامین‌های گروه B، اسیدهای آلی، انواع آمینواسید‌ها، املاح، اسید نوکلئیک و آب گازدار است.

ماءالشعیر یکی از نوشیدنی‌های معمول است که از جوانه «جو» حاصل می‌شود و در رفع تشنگی مؤثر است. هر ۱۰۰ سی سی ماءالشعیر معمولی حدود ۲۵ کالری انرژی دارد.

ویتامین‌های گروه B محلول در آب هستند و به راحتی وارد فاز آبی ماءالشعیر در حین جوشش می‌شوند که در سنتز می‌انجی‌های عصبی نقش مهمی دارند، باعث رفع استرس و بسیاری از اختلالات عصبی دیگر می‌شوند.

ماءالشعیر به دلیل داشتن ویتامین‌های گروه B و اسید آمینه برای پوست و مو بسیار مفید است و خواص درمانی بسیاری برای خانم‌ها دارد و تا حدودی در افزایش ضریب هوشی نیز مؤثر است.

ماءالشعیر در رفع خستگی اعصاب، مؤثر است و به دفع سنگ‌های کلیوی کمک می‌کند. ماءالشعیر در تأمین آب و الکترولیت‌های بدن مؤثر است همچنین ماءالشعیر از استحصال دانه‌های جو به دست می‌آید و علاوه بر جو، آب رازک و سایر افزودنی‌های مجاز خوراکی نیز در آن به کار می‌روند.

مزه تلخ ماءالشعیر

مربوط به رازک می‌باشد. رازک همچنین خاصیت آنتی‌بیوتیکی دارد که به پایداری ماءالشعیر کمک می‌کند.

عصاره مالت جو حاوی فیبرهای غذایی محلول می‌باشد که در رفع التهاب روده، یبوست و مشکلات معده بسیار موثر است.

خواص مفید ماء الشعیر

فیبر‌ها اثرات زیادی در بدن دارند، باعث تنظیم عملکرد روده، کاهش خطر بیماری‌های قلبی و بعضی انواع سرطان می‌گردند.

ماءالشعیر غنی از فلاونوئید‌ها، کاروتنوئید‌ها و آنتوسیانین‌ها می‌باشد که در بهبود عملکرد خون‌رسانی قلب و کاهش ابتلا به پرفشاری خون و سلامت کلیه‌ها، محافظت از بدن در برابر بروز سرطان‌ها، سکته‌های قلبی و مغزی بسیار مؤثر می‌باشند.

زیاده‌روی در مصرف ماءالشعیر، به علت داشتن قند و گازCO۲ برای سلامتی مضر است، زیرا قند و اسید موجود در آن باعث پوسیدگی دندان‌ها می‌شود. همچنین قند باعث ایجاد کالری اضافی و چاقی می‌گردد.

منبع: آفتاب

امتیاز مطلب: 85% 85