Ooma
ایمپلنت دندان جلو چقدر طول میکشد ؟

چکیده : ایمپلنت دندان یک درمان برای جایگزینی دندان از دست رفته در تمامی نواحی دهان می باشد. به وسیله ایمپلنت دندان می توانید دندان های جلویی از دست رفته خود به همراه زیبایی طبیعی بازیابی نمایید. در این مقاله به بررسی ایمپلنت دندان جلو چقدر طول میکشد ؟ می پردازیم.

ایمپلنت دندان یک درمان برای جایگزینی دندان از دست رفته در تمامی نواحی دهان می باشد. به وسیله ایمپلنت دندان می توانید دندان های جلویی از دست رفته خود به همراه زیبایی طبیعی بازیابی نمایید. در این مقاله به بررسی ایمپلنت دندان جلو چقدر طول میکشد ؟ می پردازیم. 

 نصب ایمپلنت چیست و چه اهمیتی دارد؟

بشریت از زمان های قدیم با مشکل از دست دادن دندان دست و پنجه نرم می کرد و سرانجام در قرن بیست و یکم دانشمندان توانستند راهی برای حل آن پیدا کردند. ایمپلنت دندان روشی است که برای مقابله با این مشکل ابداع شد. طی این روش یک دندان بیمار باید برداشته شود و یک دندان جدید جایگزین آن می گردد. اگرچه این روش در ابتدا ساده به نظر می رسد اما باید گفت کاشت و نصب ایمپلنت یک فرآیند پیچیده است و دقت بسیار بالایی را می طلبد. ایمپلنت نصب شده باید در استخوان ریشه بزند تا کاشت موفقیت آمیز تلقی شود و این کار کمی زمان می برد.

علم دندانپزشکی مدرن توانسته است طیف گسترده ای از متریال را در ساخت ایمپلنت به کار بگیرد. در نتیجه انواع ایمپلنت دندان از نظر کیفیت، هزینه، دوام، شیوه کاشت و زیبایی متفاوت هستند. انتخاب مدل نهایی به تصمیم مشترک پزشک و بیمار بستگی دارد و با توجه به قیمت، تعداد ایمپلنت و ویژگی های حفره دهان بیمار، متفاوت می باشد.

ایمپلنت دندان جلو چقدر طول میکشد ؟

در پاسخ به سوال ایمپلنت دندان جلو چقدر طول میکشد ؟ باید گفت به طور کلی ایمپلنت های دندانی در حدود 1 الی 6 ماه زمان نیاز نیاز دارد تا ایمپلنت دندان به خوبی به استخوان فک جوش بخورد و تمامی مراحل ایمپلنت دندان به خوبی انجام شود. در صورتی که از ایمپلنت های فوری استفاده شود و فرد شرایط آن را داشته باشد، این طول درمان به بین 4 الی 20 روز انجام می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره طول درمان ایمپلنت دندان می توانید مقاله زیر را مطالعه فرمایید. 

ایمپلنت دندان چقدر طول میکشد ؟

کاشت دندان به طور متوسط ​​چقدر طول می کشد؟

در طول کاشت دندان، روند مداخله جراحی 30-40 دقیقه طول می کشد. در این مدت دندان کشیده می‎شود و ایمپلنت در سوراخ نصب می‎شود. با این حال، ایمپلنت دندان جلو تنها شامل این 40 دقیقه نمی‎شود بلکه آماده سازی آن از مدت ها قبل آغاز شده است.

 

1-ویزیت مشاوره تا یک ساعت طول می کشد:

پزشک وضعیت حفره را بررسی می‎کند، بافت دهان و دندان را ارزیابی می کند، یک پرسشنامه را پر می‎کند و پس از اطمینان از سلامت کامل بیمار، آزمایش های مربوطه را برای بیمار تجویز می‎کند.

2-عکسبرداری از دندان و آزمایش خون

پس از بررسی اولیه وضعیت دهان توسط پزشک، نوبت به عکس برداری و آزمایش خون می‎رسد. شما باید به آزمایشگاه مراجعه کنید و تمامی آزمایشهای مربوط به مشکلات خون را انجام دهید تا پزشک از عدم بیماری‎های خونی شما اطمینان پیدا کند.

3-پزشک ترمیم دندان را آغاز می‎کند.

بستگی به تعداد دندان‎ها و ناحیه آسیب دیده، دندانپزشک ترمیم دندان و عیوب کوچک آن را آغاز می کند. اگر دچار التهاب لثه باشید، پزشک حدود 2 هفته نصب ایمپلنت دندان را به تعویق خواهد انداخت.

4-نصب پایه ریشه

از چاقوی جراحی برای باز کردن لثه ها به منظور رسیدن به استخوان فک استفاده می شود. سوراخی به قطر 2 میلی متر با یک مته نازک ایجاد می شود، سپس از سایر ابزارهای مشابه استفاده می گردد. ایمپلنت داخل ابزار حفاری قرار می گیرد و دقیقاً در سوراخ مورد نظر نصب می شود. دکتر میله را با دست می‎پیچد، یک کلاه محافظ روی آن قرار می‎دهد.

5-اتمام مرحله اولیه

پس از تمامی این مراحل، کاشت اولیه دندان ها انجام می شود. این فرآیند با بخیه زدن لثه تکمیل می شود. سپس باید صبر کنید تا ریشه دندان به طور کامل بهبود یابد.

عوامل موثر در مدت زمان نصب ایمپلنت

مدت زمان فرآیند کاشت و ایمپلنت دندان تحت تأثیر موارد زیر است:

  • وضعیت حفره دهان؛
  • تعداد دندان هایی که باید اصلاح شوند؛
  • زمان صرف شده برای بررسی آزمایش خون و عکس برداری از دهان؛
  • مدت زمان لازم برای برطرف شدن التهاب لثه( در صورت وجود التهاب و یا عفونت).
  • دفعات مراجعه به پزشک در مراحل کاشت.

نصب ایمپلنت دندان از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است، بنابراین لازم است تمام مراحل به درستی انجام شود. در غیر این صورت، ممکن است آسیب های جبران ناپذیری برای شما ایجاد شود. پس به دندانپزشک خود اعتماد کنید و تمامی مراحل نصب ایمپلنت را به آن بسپارید.

نحوه تسریع روند درمان پس از کاشت دندان

اگر می خواهید پس از کاشت دندان، روند درمان و بهبود شما سرعت پیدا کند، باید به نکاتی توجه کنید:

  • سعی کنید تا چند روز از مصرف غذاهای جامد و سفت اجتناب کنید.
  • پس از هر وعده غذایی، دهان خود را با داروهای تجویز شده یا دهان‎شویه، شستشو دهید.
  • به گونه ای بخوابید که به لثه جراحی شده فشار وارد نشود.
  • از غذاهای سرد، گرم و تند، موادی که نیاز به جویدن کامل دارند و سایر غذاهایی که توسط پزشک منع شده است، اجتناب کنید.
  • هر روز میزان تورم بافت لثه را بررسی و با روز قبل، مقایسه کنید.
  • اگر چیزی شما را نگران می کند، حتما به دندانپزشک خود اطلاع دهید.

در کدام بیماری ها نمی توان ایمپلنت دندان گذاشت؟

امروزه برخی بیماری ها مانع از کاشت دندان می شوند. چنین بیماری هایی به دو نوع تقسیم می شوند: یکی از آنها ممنوعیت موقت نصب ایمپلنت ها را شامل می شود، دومی این امکان را به طور کلی حذف می‎کند. موارد منع موقت شامل حاملگی، اعتیاد به مواد مخدر و دوره توانبخشی پس از عمل های دیگر است. همچنین کاشت ایمپلنت قبل از 18 سالگی توصیه نمی‎شود.

زمانی که فرد بیماری‎های دندانی، به ویژه پوسیدگی، ژنژیویت (التهاب لثه) و سایر عفونت ها را در حفره دهان داشته باشد، نصب ایمپلنت می تواند خطرناک باشد. اما همه این بیماری ها فقط یک ممنوعیت موقت برای کاشت ایجاد می کنند. بنابراین پس از خلاص شدن از مشکلات ذکر شده، بیمار می تواند با خیال راحت دندان از دست رفته را بازیابی کند.

اگر بیمار تومورهای بدخیم داشته باشد، پزشک حق دارد از نصب ایمپلنت دندان خودداری کند. کاشت و نصب دندان برای افرادی که دارای مشکلات خون سازی و گردش خون، آسیب شناسی سیستم خود ایمنی و ... هستند، ممنوع است. وجود بیماری های مقاربتی، HIV و یا حتی سل نیز یک منع جدی برای کاشت است.

وضعیت روانی بیمار نیز مهم است. افرادی که از اسکیزوفرنی، پارانویا، روان رنجوری، اعتیاد به الکل رنج می برند یا سایر بیماری های سیستم عصبی مرکزی و محیطی دارند، انجام ایمپلنت دندان آنها توسط دکتر تعیین می شود.

قبل از قرار ملاقات با پزشک در مورد نصب ایمپلنت دندان، انجام معاینه پزشکی بسیار مهم است. اگر بیماری هایی دارید که به طور موقت کاشت ایمپلنت را ممنوع می کند، بهتر است صبر کنید و پس از بهبود کامل، به دندانپزشکی مراجعه نمایید. قبل از تایید تاریخ جراحی دندان، به خانم ها توصیه می شود که با پزشک مشورت کنند و زمانی را به غیر از دوران قاعدگی انتخاب کنند.

تعیین تعرفه ایمپلنت دندان

یکی از دلایلی که اکثر افراد از ایمپلنت و کاشت دندان خودداری می کنند، نگرانی از بابت افزایش قیمت آن است. اگرچه فعالیت های مربوط به خدمات دندان و بیماری های دهان ممکن است کمی هزینه بردار باشد، اما هر فرد با کمی پس انداز می تواند نسبت به پرداخت این هزینه ها اقدام کند. همچنین بسیاری از مراکز و کلینیک ها، سعی می کنند خدمات دندانپزشکی را به صورت اقساطی به بیماران ارائه کنند تا عموم مردم توانایی اصلاح مشکلات مربوط به دندان را داشته باشند.

از آن جایی که هزینه های مربوط به دندانپزشکی و ایمپلنت دندان به طور مداوم در حال نوسان است، نمی توان تعرفه مشخصی را برای آن تعیین کرد. با این حال باید گفت که هزینه های ناشی از این خدمات به طور نسبی در محدوده متوسطی قرار دارد. در نتیجه اگر نیاز به این خدمات دارید هرچه سریع تر اقدام کنید تا بهداشت دهان و دندان شما به طور کامل حفظ و تامین شود. می توانید طی یک جلسه مشاوره، قیمت تمامی برندهای ایمپلنت آمریکایی ، سوئیسی ، کره ای ، اروپایی  و ایرانی را جویا شوید و سپس با اطلاعات کامل، گزینه دلخواه را انتخاب نمایید.

این مطلب به ویرایش و تأیید علمی رسیده است، ایشان جمعی از متخصصین در رشته های زنان و زایمان، مامایی، داروسازی، تغذیه و روانشناسی هستند که همراه اوما در ارائه مطالب علمی و مفید می باشند.

امتیاز مطلب: 100% 100