سلام و وقت بخیر خدمت خانم دکتر مهربان اوما.
با توجه به تاپیک قبلیم در خصوص افزایش آب دور جنین حدود ۲۰ روز هست که رژیم قند و مایعات گرفتم و طی سونو آخر در هفته گذشته از ۲۵ به ۲۳ کاهش پیدا کرد و وزن هم حدود ۳ کیلو کاهش و مجدد نیم کیلو اضافه شده است که از نظر دکتر هم چنان باید وزن کم کنم ولی خوب واقعا نمیدونم چیکار کنم. حدود یک هفته گذشته حس افسردگی و کسلی شدید با ضعف و سرگیجه داشتم قند دو ساعت بعد صبحانه هم روزانه بین ۸۱ تا ۸۸ هست و تقریبا روزانه فشارم ۹ روی ۶ هست از دیروز دچار افت فشار حالت ضعف شدید و تهوع و اسهال شدم و فشارم حتی بعد مصرف غذا ۸ روی ۶ بالاتر نرفته ولی سرم درمانی هم چون منع دارم استفاده نکردم این هفته برای انجام سونو و nst هنوز مراجعه نکردم امروز به بهداشت مراجعه کردم که صدای قلب خوب بود ولی نی نی بیشتر سفت بود و اصطلاحا قائم شده بود که پیشنهاد انجام nst برای امروز دادن الان با توجه به حالتهایی که دارم چه دارویی میتونم استفاده کنم یا نیاز به اقدام خاصی هست؟
پيشاپيش ممنون که صبورانه جوابگو هستید.
پرسش (1403/05/08):
دکتر جان لطفا درباره افت فشار و تهوع و اسهال در بارداری راهنمایی بفرمایید.
257
9
1403/05/08
Azin M
0
1403/05/08
Azin M
خیر خانم دکتر به دلیل نامشخص افزایش آب دور جنین دارم
0
1403/05/08
Azin M
خانم دکتر فراموش کردم سوزش معده تا گلو هم دارم
0
1403/05/09
Azin M
ممنونم خانم دکتر 🙏
اکثر موارد رعایت میشه ولی خوب بخاطر رژیم فعلی قند و مایعات برای آب دور جنین گویا چاره ای نیست جز صبوری کردن فعلا با تجويز پزشک از قرص معده استفاده میکنم.
اکثر موارد رعایت میشه ولی خوب بخاطر رژیم فعلی قند و مایعات برای آب دور جنین گویا چاره ای نیست جز صبوری کردن فعلا با تجويز پزشک از قرص معده استفاده میکنم.
0
1403/05/09
Azin M
ممنونم از دعای خیرتون ❤️🙏
سوالات مشابه
- افت فشار در اول صبح
- افت فشار شدید دارم با سردرد چکار کنم؟
- افت فشار و تنگی نفس
- افت فشار بعد از غذا خوردن
- سرگیجه بعد از iui
- ضعف عمومی در ماه شیش برای بارداری دوقلو
- تپش قلبم بالاست نمیتونم بخوابم.😟
- افت فشار در ماههای اول
- آیاافت فشاروسرگیجه دربارداری طبیعیه؟
- سلام خانم دکتر و اومایی های عزیز برای افت فشار چی خوبه؟




