Ooma
فروشگاه لباس نوزادی و کودک اوما
پرسش (1397/10/19):

کم بودن شیرمادر وسیرنشدن نوزاد

سلام دکترجان
من ازروزاول ب پسرم شیرخودمودادم... اوایل ک خیلی کم بودشیرم،اماالان بهترشده ولی پسرم باخوردن ۲تاسینه هم سیرنمیشه..انگارته دلشومیگیره بعدنیم ساعت دوباره شیرمیخواد،بازم شیرمیدم ولی چون سینه هام نیم ساعته پرنمیشه... بازم گشنه میمونه
ماهی۱کیلواضافه میکنه،میخواستم بدونم بااینکه پسرم الان ۲ماهه داره شیرمومیخوره،، بازم شیرم بیشترمیشه یااینکه همین مقدارثابت میمونه؟ واینکه ماهانه ۱کیلوبرای وزن گیری بچه کافیه؟
واینکه شیرخشک میگن آب خالیه وخوب نیست برای بچه..فقط ظاهرا تپلش میکنه..این حرف درسته؟یاشیرخشکم مفیده برای بچه؟

سلام عزیزم خواهرم مشکل شماروداشت بخاطر همین جواب میدم دکتربه خواهرم گفته بود حجم شیر خوبه فقط مقوی نیست بخاطر همین بچه خوب رشدنمیکنه در روز یه وعده گوشت قرص ویتامین همون پره ناتال دوران بارداری رو گفتن ادامه بده واینکه اجیل ومغزهازیاد بخوره .خواهرم کلا کم اشتها بود بعدبچه اومدن میگفت بخدانمیرسم از بس کاردارم نمیشه همش بشینم بخورم پس بچه هام چی .خداروشکر یه هفته بعد شروع مولتی میگفت بچم سیرمیشه گاهی هر دوسینه رونمیگیره بااولی سیر میشه
سلام عزیزم قرص پره ناتال یا پریناتال؟ بایداستفاده کنیم؟من نمیدونستم اشگال نداره ینی؟
دکترجان جواب سوالمونمیدین..من منتظرم
سلام زمانی که نوزاد شما داره وزن میگیره و رشد او در نمودار رشدی معمول کودکان است ، یعنی شیر شما مقوی است و کودک را سیر می‌کند اما ممکنه کودک شما شکمو باشه ، پس نگران نباشید ، تا سه ماه بعد از زایمان قرص آهن و تا شش ماه بعد از زایمان باید مصرف پره ناتال ادامه داشته باشه
آخه دکتراگه پسرم شکموباشه،بایدوزنشم بیشتراز اون چیزی ک معمولا هست..باشه
امامن بااینکه اینهمه وقت میذارم وسینمومیخوره.. بازم رشدخیلی معمولی داره
این قرصی ک میگین ،من اصلااستفاده نکردم.. برای زیادشدن شیرهم خوبه؟
مهم اینکه رشد معمول را داشته باشه ، قرص برای تقویت قوای جسمی خودتان هست
ممنونم دکتر

سوالات مشابه