Ooma
2 ماده آلرژی زا باور نکردنی

دکتر سیدضیاء الدین مظهری اظهار کرد: چغاله بادام یا گوجه سبز هسته های نرمی دارد و افراد به ویژه کودکان آن را با هسته می خورند، این هسته ها حاوی ترکیبات سمی است که سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند.
وی افزود: ضعیف شدن سیستم ایمنی، سبب می شود بدن در مقابل آلرژن ها مانند گرده های گیاهان واکنش های شدیدتری نشان دهد و به این طریق علایم آلرژی بروز یابد.
سموم دفع آفات طول عمر مشخصی دارد که از زمان شروع فرایند لقاح گرده ها و جوانه زدن تا تشکیل دانه و میوه به طول می انجامد؛ با طی شدن این مدت این سموم نیز به تدریج تجزیه می شود و از بین می رود و دیگر مصرف میوه ها ضرری برای بدن ندارد.

وی با تاکید بر اینکه سموم دفع آفات بر روی تمام میوه های کال وجود دارد، افزود: سموم طول عمری برای خود دارند و پس از آن اثر خود را ازدست می دهند که در میوه ها این مدت زمان تا هنگام رسیدن میوه است و میوه رسیده در واقع سمی ندارد.به عبارت دیگر در صورتی که میوه ها پیش از رسیدن و به صورت کال مصرف شو ند، این سموم طول عمر خود را طی نکرده و با مصرف میوه وارد بدن می شود و سیستم ایمنی بدن را هدف قرار داده و آن را تضعیف می کند.

تضعیف شدن سیستم ایمنی بدن، عاملی برای آغاز انواع آلرژی ها است که به صورت مختلف در افراد بروز می کند.

به طور کلی در فصل بهار به دلیل گرده افشانی گیاهان و درختان میزان بروز آلرژی ها بیشتر می شود بنابراین لازم است افراد از مصرف مواد غذایی آلرژی زا پرهیز یا در مصرف آنها تعادل را رعایت کنند.
دکتر مظهری گفت: تخم مرغ، ماهی و فرآورده های ماهی، غلات حاوی گلوتن مانند گندم و جو، شیر و فرآورده های شیر، مغزهای روغنی مانند گردو، انواع تخمه ها، بادام زمینی، فندق، کنجد و سویا، میوه هایی مانند توت فرنگی، کیوی، موز و خربزه بسیار حساسیت زا است و باید به مقدار مصرف آنها توجه شود.
به گفه وی همچنین مصرف بادمجان، گوجه فرنگی، نعنا، سیر، کنگر و برخی ادویه ها مانند دارچین و فلفل نیز می تواند در فصل بهار سبب بروز آلرژی شود بنابراین افراد باید در مصرف آن دقت داشته باشند.

 

این مطلب به ویرایش و تأیید علمی رسیده است، ایشان جمعی از متخصصین در رشته های زنان و زایمان، مامایی، داروسازی، تغذیه و روانشناسی هستند که همراه اوما در ارائه مطالب علمی و مفید می باشند.

امتیاز مطلب: 100% 100