Ooma
مصرف داروهای گیاهی در بارداری

باور عمومی این است که داروهای گیاهی عوارض و خطر کمتری نسبت به داروهای شیمیایی دارند و به راحتی و بدون دستور پزشک می‎توان از آنها استفاده نمود. این در حالی است که داروهای گیاهی در بسیاری از موارد عوارض و مشکلات بسیاری در پی دارند. به خصوص در دوران حساس بارداری که ممکن است با استفاده بی‎جا عواقب خطرناکی مثل سقط جنین را به همراه بیاورند.

یکی از داروهای گیاهی که بیشتر مادران به آن روی می‎آورند، داروهای ملین است (مانند ختمی، بنفشه، پنیرک) که برای کاهش عوارض ناشی از یبوست مورد استفاده قرار می‎گیرد، در حالی‎که این داروها خطر سقط جنین را افزایش می‎دهند.

مصرف کافئین نیز در زنان باردار خطر سقط جنین را افزایش می‎دهد.

زرشک و زعفران نیز در ماه‎های اول بارداری ممکن است باعث زایمان زودرس شود و جان کودک را به خطر بیاندازد.

گلپر یک گیاه تقویت کننده معده است. مصرف بیش از اندازه آن در سه ماهه اول بارداری باعث سقط جنین می‎شود. مصرف داروهای نفخ آور و قاعده آور در این دوران مناسب نیست.

جعفری به دلیل خاصیت مدربودن (ادرار آور) برای خانم‎های باردار توصیه نمی‎شود. خوردن کرفس نیز در خانم‎های باردار باعث ناراحتی‎های عصبی در کودکانشان می‎شود.

گل گاوزبان به دلیل داشتن آلکالوئید (نوعی ماده مسکن است که بر روی سیستم عصبی تاثیر می‎گذارد) روی زنان باردار و کودکان اثر منفی می‎گذارد.

رزماری در دوران بارداری و شیردهی توصیه نمی‎شود، زیرا باعث حمله‎های تشنج می‎شود.

آلوئه‎ورا خاصیت ملینی قوی دارد و باعث تحریک شدید روده و فشار بر رحم شده و خطر سقط جنین را در پی دارد.

این مطلب به ویرایش و تأیید علمی رسیده است، ایشان جمعی از متخصصین در رشته های زنان و زایمان، مامایی، داروسازی، تغذیه و روانشناسی هستند که همراه اوما در ارائه مطالب علمی و مفید می باشند.

امتیاز مطلب: 100% 100