Ooma
پرسش (1402/04/27):

طول سرویکسم نرمال هست

سلام من امروز برای قلب رفتم سونو واژینال و اونجا گفت طول سرویکسم ۳۳ و من هفت هفته و یک روز هستم این طبیعی هست؟شیاف از اول بارداریم هر ۱۲ ساعت میزارم و توالت فرنگی استفاده میکنم فقط میتونم غذا درست کنم و ظرف بشورم؟

استراحت کن ک بالا بره تا موقع انتی
فعلا نرماله
تاپیکت رو ویرایش کن از دکتر بخواه جواب بده
نزدیکی ام ممنوعه
سلام به روی ماهتون عزیزم
سابقه زایمان زودرس که ندارید؟ در بارداری قبلی شرایط چطور بود؟
من۶ یا ۷ ساله ازدواج کردم اوایل ازدواجم باردار شدم ولی سقط کردم و بعد دوسال دوباره باردار شدم و سقط شد و دوماه بعد سقط دوباره باردار شدم و یک دختر دارم منتها از اول بارداریم استراحت مطلق بودم و هماتوم داشتم و سه ماه سوم کرونا گرفتم و خطر زایمان زودرس داشتم اخر سر هم ۳۷ هفته و ۲ روز زایمان کردم به صورت طبیعی. بدون درد یکم نشتی داشتم رفتم بیمارستان برای کنترل تو معاینه که انجام دادن کیسه ابم ترکید. و فرداش با امپول فشار زایمان کردم.
سابقه دیسک کمر دارم. تیروئید دارم که روزی دوتا قرص از سه شنبه تا جمعه میخورم و روزای دیگه یک قرص میخورم و دیابت بارداری منو گرفت که از دیروز برام انسولین لوومیز و نوروپید تجویز شده
شیاف پروژسترون ۴۰۰ هر ۱۲ ساعت
عزیزم نتیجه بررسی طول سرویکس در این هفته ها می‌تواند خطا داشته باشد شما فعلا استراحت مطلق داشته باشید ، شیاف را به همین شکل استفاده کنید، فعلا کارهای روزمره هم اگر انجام نشود بهتر است از دیگران کمک بگیرید تا به هفته 12 برسیم
خیلی ممنونم از راهنماییتون. چشم
چشم هاتون بی بلا جانم و خواهش میکنم ❤️❤️
stk: |~|11|~|109_col

سوالات مشابه