Ooma
پرسش (1399/01/18):

تفسیر آزمایش تیرویید

سلام ،من به علت کمکاری تیرویید قرص لووتیروکسین ۰.۱ مصرف میکنم روزانه یک عدد کامل و پنج روز در هفته ،الان مدتی است دوباره از پنج روز تا یک هفته قبل از پریودم لکه بینی دارم ،و پریودمم ۱۰روزه شده که بعد از ۷روز خونریزی به مدت سه روز هم بعد از پریود لکه بینی دارم،ایا نیاز است که میزان قرص رو افزایش بدم ؟ممنون میشم آزمایشم رو‌ تفسیر کنید و راهنمایی بفرمایید چون در این شرایط امکان مراجعه به پزشک رو ندارم .

تفسیر آزمایش تیرویید
سلام خیر لکه بینی شما ارتباطی با تیروئید ندارد و بعلت تنبلی تخمدان و عدم تعادل هورمونی است ، قرص به منوال خود مصرف شود ، برای لکه بینی اگر در چند سیکل تکرار شد باید سونو بدی
ممنونم از پاسخگویی،سه سیکل فعلا تکرار شده این لکه بینی که خدمتتون عرض کردم و دوره هامم بین ۲۷تا۳۳روز هست البته الان دو دوره هست که ۳۰روزه شدم ،ناگفته نماند که مهرماه کورتاژ داشتم چون جنین در ۹هفته ایست قلبی کرد.ربطی به کورتاژم داره ؟
بی نظمی تا چند سیکل بعد از کورتاژ طبیعی است

سوالات مشابه