
اینو پزشک داروخونه داد بهم من ۱قاشق ازش خوردم
سلام به روی ماهتون عزیزم
یک قاشق مشکلی ندارد ولی ادامه ندهید مجاز نیست به جای آن لاکسی ژل یا مگنی میلک بخرید و تا روزی 3 قاشق غذاخوری مجاز است بخورید بهتر نشد شبی یک عدد فاموتیدین ۴۰ بخورید و در کنار آن اگر بهتر نشد میتوانید صبح ها یک عدد پنتوپرازول هم بخورید (البته اگر لووتیروکسین میخورید، پنتوپرازول به شب موکول گردد)
ببخشید لاکسی ژل که داروخونه میگه برا یبوسته
من بخاطر مشکل معده هم که دارم دفعم خمیری شکل هست این شربت لاکسی ژل بدترش نمیکنه
عزیزم استامینوفن فقط برای درد هست؟ نه برای تب هم هست
یک دارو که فقط یک کاربرد ندارد اما اگر بنظرتان سواد علمی مسئول داروخانه که فقط دوره نسخه نویسی گذرانده از افرادی که در حوزه بارداری و مراقبت مادران باردار تحصیل کرده اند بیشتر هست خب طبق نظز آن ها جلو بروید، پزشک داروخانه دارویی به شما داده که اصلا در بارداری مجاز نیست!!!
نه لزوما تست کنید اگر جواب نداد مواردی که گفتم را امتحان کنید
ادی ژل هم خوب است بخرید

درباره این شربت هم اطلاعی دارید که برا کنترل اسید معده خوبه چون زده تو بارداری ایمن هست؟اینو مادرا معرفی کردند گفتن خارجی هست و خوبه گفتم از شما هم بپرسم اگر گیر اومد بخرم

دارویی که میگم اینه من داروخانه پیداش کردم نوشته دربارداری مجازه چقدر میتونم مصرف کنم
بدلیل سدیم کربنات گزینه اول و ارجح نیست اول مواردی که گفتم