Ooma
پرسش (1404/03/21):

رنگ کردن مو در سه ماهه سوم

سلام خانم دکتر عزیز و دوستان میشه توی هفت ماهگی مو رنگ کرد؟

یا کلا رنگ نکن یا رنگ بدون آمونیاک بزار
سلام مامان جان
در مورد رنگ کردن موها توصیه کلی بر این است که چون مواد شیمیایی موجود در رنگ ها می توانند از طریق جریان خون به جنین برسند، بهتر است در تمام دوره بارداری از رنگ کردن موها اجتناب کنید، زیرا هنوز علم به قطعیت روشن نکرده است که آیا این مسئله می‌تواند در درازمدت و در آینده بر روی بچه‌ها تاثیری داشته باشد یا نه. اما این یک روال بسیار محتاطانه و سختگیرانه است تا خیال ما از هر جهت آسوده باشد و اگر مادری اصرار به رنگ کردن موها داشته باشد، مقالات و پژوهش ها نشان می دهند که سه ماهه دوم و سوم بارداری بهترین زمان برای انجام این کار هستند.
بین شیوه های مختلف رنگ کردن موها، روش‌هایی ارجح هستند که رنگ تماس کمتری با پوست سر دارد، مانند انواع هایلایت و بالیاژ و..
و به علاوه بهتر است به صورت جدی از دکلره کردن موها در هر زمان از بارداری پرهیز نمایید.
رنگ های گیاهی و رنگ های فاقد آمونیاک گزینه بهتری برای رنگ کردن موها در بارداری هستند و از همه مهم تر به یاد داشته باشید که این کار را در محیطی انجام دهید که تهویه مناسب داشته باشد🌷🌷🌷
ممنون از پاسخگوییتون خانم دکتر عزیزم❤
خواهش میکنم مهربان بانو ❤️❤️

سوالات مشابه