Ooma
پرسش (1400/10/11):

سلام خانم دکتر و خانمای اومایی 🌹آراد من. سرفه میکنه و عطسه احساس میکنم بینی شم

یکمی گرفته ولی ابریزش از بینی نداره و تب هم نداره،،، بدنشم حرارتش معمولیه،، یه مسافرت داشتیم ک هوه خیلی سرد بود لباس زیاد تنش بود و فقط لپ هاشو نوک بینیش سرد شده بود ولی بقیه بدنش گرم بود،،، آیا سرما خورده؟؟؟
تا وقتی آهن میداذم مدفوعش سبز بود فکر میکردم پهلوهاش سرما خورده ولی آهن و دو شب ندادم الان مدفوعش قهوه ای آیا نرماله؟؟؟

سلام مامان جان
عزیزدلم هم احتمال سرماخوردگی وجود دارد و هم اینکه احتمال حساسیت مطرح است. فعلا با قطره سدیم کلراید بینی را به خوبی شستشو داده و به کمک فین گیر یا پوار سوراخ ها را تخلیه کنید و همچنین در خانه بخور گرم بگذارید. اگر علامت ها تداوم یافتند جهت تشخیص دقیق علت و درمان مناسب به صورت حضوری مراجعه نمایید.
در مورد سوال دومتان هم مشکلی وجود ندارد مهسا جانم و سبزرنگ شدن مدفوع به دلیل قطره آهن امری کاملا طبیعی است، مجددا مصرف مکمل آهن را طبق دستور شروع کنید 🌹
ممنون عزیزم
خواهش میکنم مامان گل دوست داشتنی ❤️
stk: |~|11|~|107_col
خانم های عزیز برای شرکت در پرسش و پاسخ باید از طریق اپلیکیشن اوما اقدام نمایید.

سوالات مشابه